Читалачки клуб за родитеље “Време за нас”

Читалачки клуб за родитеље “Време за нас”

Живимо у времену у ком је култура потребна у сваком аспекту живота, јер је култура култивисање свих човекових потенцијала, његових дарова и улога које у овом свету носи.

Свакако, једна од главних улога које један човек има у животу јесте улога родитеља. Будући да је једна од најважнијих, тиме постаје и једна од најизазовнијих. Због тога смо као установа одлучили да своја врата у раду са становништвом отворимо и према литератури која се бави бројним питањима у вези са васпитањем деце и породичним везама, инспиришући се читањем на промене, експерименте и показујући да је писана реч, не нужно књижевна, увек најзахвалнији ослонац у промишљању о озбиљним и захтевним темама нашег живота.

Тако је на иницијативу библиотекарке и психолога по струци Радојке Јовановић и библиотекарке-уреднице Варје Нешић формиран и трећи читалачки клуб при ОНБ: Читалачки клуб за родитеље “Време за нас”! Први састанак клуба је успешно одржан 22. јуна у 18.00 часова у галеријском простору библиотеке! Дружење је било инспиративно, динамично и слободно!

Рад Читалачког клуба за родитеље “Време за нас” ће се одржавати једном седмично, у поподневним терминима, а о следећем термину клуба јавност ће бити обавештена путем званичне странице библиотеке и друштвених мрежа. Добро сте дошли!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*