Промоција антологије прича Илије Туцића

Промоција антологије прича Илије Туцића

Илија Туцић је аутор који већ деценију ходи Војводином и дели бисере својих кратких прича са читаоцима, почев од збирке из 2012. године „Челобаште“ па преко збирки „Мале војвођанске приче“, „Чудо у Чибу“, „Приче равнице“ и „Приче иза фиранге“. Посматра живот, оне неправедно занемарене ситнице и вредности кратких и (не) случајних сусрета са људима равнице.

Драго нам је што можемо и свакако желимо и ове године промовисати његову антологијску збирку „На крају почетка“, која у себи садржи 80 изабраних прича из поменутих збирки.

Промоција новоизашле антологије Туцићевих прича одржаће се 14. фебруара у 18.30 у Сали за венчања, тзв. малој сали у Чуругу! Очекујемо вас и радујемо се дружењу са аутором!

Илија Туцић је дипломирао књижевност на Филозофском факултету у Новом Саду. Последњих десет година је главни и одговорни уредник „Војвођанског магазина“, бави се истраживачким новинарством, аутор је бројних документарних програма, тренутно је стално запослен на Радио-телевизији Војводина и пре свега – писац је крактих прича на равничарске теме, аутентичог тона и тематике, од којих су многе доживеле друго издање због своје изузетне популарности међу читаоцима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*