Промоција антологије прича Илије Туцића

Промоција антологије прича Илије Туцића

Илија Туцић је аутор који већ деценију ходи Војводином и дели бисере својих кратких прича са читаоцима, почев од збирке из 2012. године “Челобаште” па преко збирки “Мале војвођанске приче”, “Чудо у Чибу”, “Приче равнице” и “Приче иза фиранге”. Посматра живот, оне неправедно занемарене ситнице и вредности кратких и (не) случајних сусрета са људима равнице.

Драго нам је што можемо и свакако желимо и ове године промовисати његову антологијску збирку “На крају почетка”, која у себи садржи 80 изабраних прича из поменутих збирки.

Промоција новоизашле антологије Туцићевих прича одржаће се 14. фебруара у 18.30 у Сали за венчања, тзв. малој сали у Чуругу! Очекујемо вас и радујемо се дружењу са аутором!

Илија Туцић је дипломирао књижевност на Филозофском факултету у Новом Саду. Последњих десет година је главни и одговорни уредник “Војвођанског магазина”, бави се истраживачким новинарством, аутор је бројних документарних програма, тренутно је стално запослен на Радио-телевизији Војводина и пре свега – писац је крактих прича на равничарске теме, аутентичог тона и тематике, од којих су многе доживеле друго издање због своје изузетне популарности међу читаоцима.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*