Одржана промоција књиге “ЗДРАВО ЖИВО: потокази за живот пун здравља и благостања”

Одржана промоција књиге “ЗДРАВО ЖИВО: потокази за живот пун здравља и благостања”

На промоцији књиге „ЗДРАВО ЖИВО: путокази за живот пун здравља и благостања“ Страхиње Кукића која је одржана у суботу 15. октобра у Општинској народној библиотеци „Вељко Петровић“ Жабаљ галеријски простор је био испуњен надахнутим и ведрим лицима јер смо говорили о здрављу и заиста – благостању! И то не оном које носи имућност, већ оном које је плод личног улагања у своје ментално и физичко здравље уз јасне увиде да нешто није у реду.

Аутор је пред публиком одржао садржајно и јасно предавање о начинима на које функционише наше тело у смислу његовог деловања као целине и под утицајем спољашњих фактора средине – стресора, хране и менталних изазова које живот намеће. Предавање је убрзо прешло у динамичан разговор, а разговор у неформално послужење које су великодушно припремили чланови Страњињине породице!

Прво издање књиге је било под покровитељством ОНБ “Вељко Петровић” Жабаљ, а сада је доживела и своје друго издање код другог издавача, те се радујемо да смо поставили камен темељац расту овог младог завичајног аутора!

Верујемо да је свако након ове вечери понео собом макар једну реченицу над којом ће бдети, која га је дотакла својом истином, језгровитошћу и једноставношћу и да ће она унети промене у живот који живимо, изазовно, али срећни пред чудом!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*