Промоција књиге Страхиње Кукића „Здраво живо: путокази за живот пун здравља и благостања“

Промоција књиге Страхиње Кукића „Здраво живо: путокази за живот пун здравља и благостања“

Већ више деценија сведочимо порасту самосвести о свом телу код људи унутар свих друштвених слојева. Алати за стицање различитих знања и вештина који помажу да будемо у складу са собом на емотивном, когнитивном, али и соматском нивоу су толико доступни и шаролики да могу збунити и презаситити онога који тражи одговоре…

Страхиња Кукић, аутор књиге „Здраво живо: путокази за живот пун здравља и благостања“, поигравајући се изрекама наших бака, схваћених у истинитости њиховог искуства, износи пред читаоца мноштво корисних информација, логичних и смислених у искуству које већина људи дели на свакодневном нивоу.

Страхиња Кукић је аутор нашег завичаја – Жабаљчанин који је изградио завидну каријеру као покретач холистичког центра FitBox, практичар квантне медицине, хомеопатије и акупунктуре, фитотерапије, дипломирани нутрициониста. Што је још важније, Страхиња је стекао поверење бројних клијената који су се суочили са бројним физичким и менталним тегобама и решили их се уз помоћ његовог холистичког приступа проблемима с којима су дошли у центар.

 Како функционише људски сан у савременом свету и у каквој је он вези с нашим дисањем и хроничним осећајем неиспаваности?

Шта се доиста крије иза инсулинске резистенције, коју зову болешћу савременог доба?

Како да дишемо да бисмо коначно продисали и како нам то може помоћи у стицању једног здравијег односа према животу на менталном нивоу?  

Дођите у суботу 15. октобра у 18.00 часова у ОНБ „Вељко Петровић“ Жабаљ да заједно послушамо искуство веома интересантног саговорника, Страхиње Кукића, преточеног у књигу са сликовитим примерима, бројним саветима и лако применљивим вештинама!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*